Tuesday, 26 August 2014

" Segmen Pencarian Bloglist by Syaz Harzays Minme "



Assalamualaikum,,

Sebelum tidur, Bella jalan-jalan blog Syaz Harzays Minme kebetulan cik blogger ni buat segmen yang syaratnye simple. So, Bella join. Hihihi.. Hello Syaz, i support u !! cyaihokk !! (^_^) jemput lah follow IG Bella jugak eh ngeeee...


Kepada korang yang nak join KLIK SINI

8 comments :

  1. hai bella.. thanks sd join segmen syaz..
    bella boleh cek nama dekat sini ya :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen sama ^^

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yang sama...
    done follow...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

    ReplyDelete
  5. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

    ReplyDelete
  6. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  7. Salam Bella... kak Diela ada tag awak kat sini

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  8. Salah satu segmen yang telah dibookmark dan tak sempat join xD

    ReplyDelete