Thursday, 14 March 2013

kolam air pancut berirama KLCC



assalamualaikum,,

dikala hati sedang berduka, tak ada yang mengerti, marilah mencari ketenangan sendiri..
haha cewah.. tapi really mean it.. =)

ye.. memang kita lebih dituntut jika bersedih, mengadulah kepada pencipta..tapi x salah juga jika kita mencari ketenangan diluar. sebagai contoh, pergi tempat2 yang tenang seperti pantai, taman-taman, tasik etc. kepada yang gemar bershopping tu errr tak dapek den nak nolong huhu.. 

untuk entry kali ni mai la kita terjah KOLAM AIR PANCUT BERIRAMA di KLCC


antara gambar-gambar dari google
bella study kat UTM kat jalan smarak, so xde masalah la law nak pergi hari-hari pon huhu tapi selama 3 tahun stay kat KL ni just berapa kali je yang pergi KLCC niat semata-mata nak tengok air pancut ..
the best time nak pergi dalam kol 9.30 pm. sebab kol 10.00 pm dy akan pasang satu lagu as penutup..
paling terkesan dalam hati ni dy pasang lagu MY HEART WILL GO ON bagi sesiapa yang sedang putus cinta kompom beraer mata,, lebih-lebih lagi law tym korang bercinta pernah dating kat sini hehe =P ehem ehem..



odw nak g tetibe train terstuck!! scary dok?? da la dlm train tu bape org je ade 


pergi dengan budak 2 orang ni cik simik (tudung coklet kuning) dan cik ayeng (tudung pink) 


sebelum keluar kat kolam air pancut tu kami jejalan dulu. sebenarnya nak shopping voucher tapi x sempat dah huhu

no caption


big rabbit dalam kedai kasut

cik simik n cik ayeng

sampai hati mereka tak snap pic saye pongggg

okeh-okeh stop!! haha terbanyak pulak gambo-gambo ni. next pic related to my tajuk entry ok.. hehe


ohsem! ohsem! satu snap! hakhak


second snap!! =D


n last one tepat pukul 10.00 pm.. bella record vid =D so,, enjoyed tp lagunye x dgr la huhu


video



4 comments :

  1. cantiknya tempat tu.. ^_^
    kalau ada rezeki sampai la sana.. hehe

    ReplyDelete
  2. Sonoknya , tapi sebelum nie ada ke ??

    ReplyDelete
  3. nicosikura ---> insyaallah =D

    Wanie Zunidan ---> x sure la tapi tahun lepas dah start ade dah =D

    ReplyDelete
  4. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete